Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt történelem szóbeli...

Emelt történelem szóbeli "tételeket" kidolgozva küldenétek légyszi?

Figyelt kérdés

Egy kidolgozott tételsorom már van, el is kezdtem tanulni, de sajnos elég sok hülyeség van a legtöbb tételben, és nem akarok hülyeségeket megtanulni. :( Elkezdeni kidolgozni meg már nincs időm. :/ Tudom, akkor mért nem kezdtem el előbb, de az írásbelire kellett készülnöm, suliba meg közelébe nem kerültem emelt szóbeli tételeknek. :S

Nem akarom szóbelivel elrontani :( Nagyon örülnék, ha valaki küldene/linkelne stb jól kidolgozott tételeket nekem, végtelenül hálás lennék érte

Köszi előre is minden segítségért! 18L

2012. máj. 19. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
almodj,kiralylany..
2012. máj. 21. 13:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Már megvannak, te retek.. ^^
2012. máj. 21. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
lehet,h megvannak,de nem innen szerezted. mit gondolsz,h majd amit masok (szamodra idegen egyenek) idot,energiat nem kimelve kidolgoznak azt egy koszonomert megkapod?! pffffff..
2012. máj. 21. 20:01
 4/10 A kérdező kommentje:

Jah, mert biztos mind a 7000 emelt töris maga dolgozza ki magának xD

Ilyen IQ lowtól mint te, nem is kellenének tételek, de megnyugodhatsz mert már beszereztem

2012. máj. 22. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Jah és igen, a felét innen szereztem meg :P
2012. máj. 22. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
nem ezt mondtam,h mindenki maganak dolgozza ki ( en sem tettem),csak annyit mondtam,h ekkora s*ggfejnek nem kuldenem el..
2012. máj. 22. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
ja meg annyit,te IQ high (pfffff),h ha lenne is kis eszed,akkor magadtol is ossze tudnad szedni oket,tudod vannak keresoprogramok,amik segitsegevel kidolgozott tetelekre lelsz..
2012. máj. 22. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Szted a másik felét honnan szedtem össze te anyaszomorító? -.- xD
2012. máj. 23. 08:35
 9/10 anonim válasza:
ha már ugyis megszerezted küldenél nekem is? kellene a 4. 10. 15. 16. 18. 19. 22. 24. Ha ezeken kivül kellene valamelyik neked akkor elküldhetem. köszi elöre is.
2012. máj. 23. 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:
EMBERRRR!!!!!, 800 forintért meg lehet venni a kidolgozott témaköröket, ELTE-s szinten. Igaz szerintem nem valami jók, de ha azokat elmondod max pontos lesz a szóbelid.......
2012. jún. 1. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!