Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy sztár leszek a...

Igaz, hogy sztár leszek a mérnökin mert lány vagyok?

Figyelt kérdés
olyan helyekre adtam be a jelentkezésem, ahol csak néhány százalék a lányok aránya.több embertöl hallottam már hogy nyert ügyem van mert a fiúk is a feneKemet fogják nyalni, meg a profok is alanyi Jogon átengednek minden vizsgan. müszakis lányok, IgaZ ez?
2012. máj. 19. 11:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az, hogyha egy csinos lányra felfigyelnek a fiú szaktársak oké. Mégiscsak pasik és fiatalok, szóval természetes. De hogy a professzorok is átengedjenek a vizsgán, mert lány vagy..Na az ilyen egyetemről is meg lenne a véleményem.

Szerintem nézhetsz ki akármilyen jól, nem azért fogsz átmenni a vizsgán, hanem azért mert van tudásod.

2012. máj. 19. 12:32
 12/21 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Az én fiam mérnökire jár, és nagyon remélem, hogy nem nyalja a fenekét egy ilyen libának.
2012. máj. 19. 12:36
 13/21 delusion ***** válasza:
Egyáltalán nem igaz.
2012. máj. 19. 12:41
 14/21 A kérdező kommentje:
kár :(
2012. máj. 19. 12:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te leszel az, aki nem fogja tudni elvégezni a szakot, mert látszik, h egyáltalán nem érdekel, csak h mennyien fognak majd rád figyelni...szánalmas
2012. máj. 19. 13:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért erősen látszik, hogy a humán tantárgyak nem mehetnek..olvass már el pár könyvet, könyörgöm, gyűlölöm az ilyen analfabétákat! (ha egy túl érett 7 éves vagy akkor elnézést)
2012. máj. 19. 14:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen büdös ribancokat az első nap a fiú wc-be viszik és megerőszakolják.
2012. máj. 19. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Az hogy lány vagy, a tanárok kb. ugyanannyi százalékánál jelent előnyt, mint amennyinél hátrányt. Találkoztam olyan tanárral, aki lányoknál egy szép mosolyra és 3 mondatra ötöst adott, meg olyannal is, aki megmondta, hogy nőnek még soha nem adott kettesnél jobbat és nem is tervez ezen változtatni. Meg amúgy a mérnökhallgatók nagy része jellemzően nem sokat rohangál csajok után, szóval nem vennék mérget rá, hogy húszan állnak majd sorban érted, de ha akarsz nyilván elég könnyen találsz pasit magadnak.
2012. máj. 20. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi voltunk nyilt napon, valoban keves nonemu egyed jar oda. Nem hiszem, hogy olyan oriasi elonyt jelent majd a kesobbiekben, hogy no vagy. Halottam mar olyanrol, hogy valaki azert akart muszakira menni, mert ott ferfitobblet van es ki akar fogni egy halat, de konyorgom, ha valaki egyetemre megy ne ez legyen mar a szempont. Ha odamesz, akkor azert menj oda, mert az az almod. Ha odamennek, akkor nem a fenekemmel szeretnek celt erni, hanem az eszemmel.
2012. máj. 20. 21:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Írni sem tudsz...! :D
2012. máj. 21. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!