Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogosítvány- hogy folytassam...

Jogosítvány- hogy folytassam másik iskolánál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha a jogosítványomhoz (B kat.) a kresz tanfolyamot a Csigajogsinál csináltam,és folytatni máshol szeretném,ahhoz kell-e valamilyen hivatalos papírt kitöltenem,írnom,szereznem vagy ilyesmi?

Írtam már a csigásoknak ez ügyben,de még nincs válasz,és már égetően szükségem van valamilyen hírre ezzel kapcsolatban.

Aki tud segíteni,vagy mondani erről valamit annak nagyon köszönöm! :)

2012. máj. 18. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Bemész a a Haller utcai irodájukba és kapsz egy átjelentkező lapot. (Előtte szerintem azért szólj oda telefonon.)

Jól teszed, hogy eljössz onnan, én is oda jártam sajnos és jól megszívtam, el is jöttem aztán. Rohadt csalók. Gyorsan menekülj tőlük, amint lehet, és menj inkább drágább suliba, ahol nem vernek át és nem kell pótvizsgáznod, ráadásul meg is tanulsz vezetni. Ne félj a kisebb iskoláktól, sokkal rendesebbek.

Hajrá

2012. máj. 18. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszod :)

most egy kicsi autóssuliban fogom folytatni,egy barátnőm ajánlására,szóval remélem nem fogom megbánni :) a csigánál szerintem is bármi jobb,több ismerősömmel kezdtünk ott egy időben,csak aztán nekem abba kellett hagynom,a többiek azóta millió pótvizsgán túl vannak,úgy lehúzták őket ahogy csak nem szégyellték:S én ezt nem akarom átélni most hogy folytatnám,szal inkább hanyagolom őket :)

még egyszer köszönöm neked :)

2012. máj. 19. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:
szívesen, és sok sikert a vezetéshez!
2012. máj. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!