Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pszichológusnak tanuljak,...

Nády Gáma kérdése:

Pszichológusnak tanuljak, vagy Állattenyésztési mérnöknek?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni. A Pszichológia állítólag nehéz, és túljelentkezés van, míg az Állattenyésztési mérnök képzésen sok a kémia és a matek, ami nem megy. Melyiket válasszam?

#pszichológus #vagy Állattenyésztési mérnök?
2012. máj. 17. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérés és kérdezés,bármilyen megszólítás vagy körítés nélkül kötöttél bele az egyébként témába vágó és a kérdésre válaszoló hozzászólásomba.Ennek ellenére igyekeztem a jó szándékot feltételezni a megnyilvánulásodban(mint utóbb kiderült tévesen),és utánanézni a felvetésednek.

Sokszori elolvasásra sem érzem a "cinizmust" vagy "pökhendiséget" a szavaimban,persze egy írott szöveg könnyen csalóka lehet,hiszen nincs (vagy jóval kevesebb) a lehetőség a hangsúly érzékeltetésére.Sajnálom,ha támadásnak érezted a szavaim,nem annak szántam.

Nem tervezem a szak elhagyását így négy év után, megkérlek,hogy ebben ne adj további kéretlen tanácsot és ne keverd ide az általam választott hivatással kapcsolatos véleményed.Én is tartózkodtam a beszélgetés személyes síkra való terelésétől,hiszen ennek a meddő levelezésnek szerintem nem ez a lényege.

További szép napot mindenkinek!

2012. máj. 23. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
:)) Nem tévesztettél stílust? Nem egyetemi értekezést írsz! Ami a javításomat illeti, azért volt, hogy a gugli máskor jó találatot adjon, ha valaki azzal tanul helyesen írni! Ettől még amit írtál, azzal egyetértettem, sőt kaptál tőlem zöld kezet is rá, és nem mellesleg korábbiakban már leírtam ugyanezt a válaszok között, csak nem ilyen akadémiai stílusban. ;) A tanács pedig egy ilyen dolog, hogy néha kéretlenül kapod! Ez is egy visszajelzés, hogy minden kedvességed ellenére van, akinek nem jött be a stílusod... és bizony, ha pszichológust keresnék, bizonyára nagyon messzire elkerülnélek. Az is lehet, hogy hibáznék vele, hisz bármilyen isten lehetsz szakmailag, de ezt sose tudjuk meg. Üdv.
2012. máj. 23. 18:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 24. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!