Milyen feltételekkel tudok dolgozni tanulói jogviszony mellett?
Figyelt kérdés
Jelenleg nappali tagozatos diák vagyok tanulói jogviszonnyal de tekintve, hogy költségtérítéses az oktatás szeretnék valami munkát vállalni de nem tudom, hogy milyen feltételekkel tudnám megoldani...elvileg tanulói jogviszonnyal csak diákmunkában dolgozhatok de sajnos olyan munkát nem találtam szóval ezért kérném a hozzáértők segítségét!Előre is köszönöm!
Ui.: Annyit már kiderítettem, hogy a nyári szünet alatt bármilyen munkát elvállalhatok azaz dolgozhatok munkavállalóként, részmunkaidőben, stb. de én hosszútávon gondolkozom...
2012. máj. 17. 17:45
1/1 anonim válasza:
Regisztrálj egy diákszövetkezetnél, ők elég jó állásokat tudnak közvetíteni neked. Keress rá a Google-n hogy diákmunka, egy csomó ilyen céget ki fog dobni. (MŰISZ, Rébusz, Multijobs, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!