Hogy sikerült az emelt bioszod és/vagy közép kémiád idén? 2012
Figyelt kérdés
Fogorvosira készülök, így főképp fogorvosira készülök megjegyzését várom (mégiscsak ők a "vetélytársak"). :)2012. máj. 17. 11:52
1/10 anonim válasza:
jujj akkor tömbd de a fogam léci mernagyonfááj már napok óta
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem lett olyan jó, mint vártam. :S Kb. 425-435 közötti pontom lesz, ami valószínűleg nem lesz elég. Neked? Hova jelentkeztél?
3/10 A kérdező kommentje:
nekem is max 430 jöhet szóba... esetleg vidékre van esélyem... de nem tudom.
2012. máj. 18. 09:17
4/10 anonim válasza:
Én is ebben bízok, hogy vidéki egyetemre sikerül bekerülni... de nem lehet tudni, hogy mennyivel emelkednek a ponthatárok.
5/10 anonim válasza:
szerintetek részösztöndíjas helyre kb hány pont fog kelleni?
6/10 PetFen válasza:
fogorvosin ,orvosin nem lesz részösztöndíjas ...
én is fogorvosira jelentkeztem ,és megakartam jelölni a rész ösztöndíjast ,de az education ,januárban azt mondták az iskolák képviselői,hogy ilyen ezeken a karokon biztos nem lesz...:S
Hogy a kérdésre is válaszoljak ,nekem a középszintű tavaly 83%os lett ,a biológia ..hát ,nem volt egyszerű ,pedig előtte előkészítőre is jártam ,remélem a szóbelivel meglesz legalább a 80%...
7/10 anonim válasza:
nekem nem a legjobban :/
szerintetek költségtérítésesre hány pont kell majd?
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Nem, nem! Azt írja, hogy az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus alapképzésre jelentkezők választhatják a részösztöndíjas képzést.
Nem az orvosira jelentkezők!
Szerintetek idén mennyi lesz a költségesen a ponthatár? :/
10/10 anonim válasza:
Pesten gondolom olyan 350 körül..tavaly volt 330.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!