Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készülhetnék fel...

Hogyan készülhetnék fel kémiából emelt szinten?

Figyelt kérdés
Könyvek, feladatgyűjtemények, minden érdekel. Az Ötösöm lesz kémiából megvan, illetőleg Villányitól egy összefoglaló, de az csak elméleteket tartalmaz, feladatokat nem. Plusz Mozaikos tankönyvek. Eddig ezek vannak. De ami nagyon kéne az valami feladatgyűjtemény, amibe nem csak számolás van. Tudtok ilyet? Illetőleg milyen egyéb tanácsotok van még? (külön tanárom van)
2012. máj. 17. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:

tankönyvnek ebből érdemes tanulni, a követelmény szerint lett összeállítva jól elkülönítve az emelt és középszintű követelményeket: [link]

ez pedig olyan feladatos könyv amiről írsz, van benne esettanulmánytól kezdve mindenféle feladat amik érettségin szoktak lenni: [link]

A legfontosabb: úgy tanuld a kémiát hogy szeresd, akkor könnyen fog menni:) sok sikert!

2012. máj. 17. 11:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Az a problémám, hogy erről a Mozaikos feladatgyűjteményről már sokat hallottam, de csupa rosszat. Tanárok is mondták, hogy tele van hibás feladatokkal és nem érdemes megvenni, vagy ha igen, akkor mindenképpen csak és kizárólag tanárral érdemes csinálni, mert annyi a hiba benne. Bár azt is hozzátenném, hogy az Ötösöm leszben is vannak hibák. Nem egyszer volt hogy számoltam számoltam, de csak nem az jött ki, amit a megoldókulcs írt, s akkor beszéltem a tanárommal és kiderült, hogy jót számoltam már az elején is, csak sz@r a megoldókulcs :(
2012. máj. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!