Földrajzból érettségizett valaki tegnap középszinten?
Én azt írtam, hogy főleg a fűtés miatt került sok kén-dioxid januárban és a téli hónapokban a levegőbe, mivel akkor van a leghidegebb, és akkor fűtöttünk a legtöbbet. És hogy a gyárak működése is nagyban hozzájárult. A globális felmelegedéshez vezet a fokozott kén-dioxid kibocsátás. Következményeihez pedig az ónos esőt és a szmog kialakulása. Lehet, hogy nem jók, de ezeket írtam.
Neked hogy ment?
A kén-dioxid a savas esők kialakulásáért felelős.
Következményei: -erdő pusztulása (főleg tűlevelű)
-talaj minőségének romlása
-épületek, szobrok korróziója.
És, igen a gyárak és az autók felelősek érte.
az utolsó feladat kérdéses, mivel észleltem hogy a diagramban rosszul vannak az évszámok, mert úgy van 2002 október, november, december, és innét már 2003 januárnak kellene lenni, de mivel oda is 2002 van irva, ezért nem jó a feladat.
tanáromnak szóltam, aztmondta a javításnál lehet tenni kifogást a minisztériumnak, és tesz is, és az aztmondta hogy olyankor max pont mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!