Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanul itt vki kisbaba mellett?...

Tanul itt vki kisbaba mellett? Szeretnék egyetemre menni, de picit félek, nem lesz időm tanulni. Kis bátorítás, sikersztorik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Aha....vidd be a gyereket órára vizsgára, sok helyen megsajnálják a kismamákat..most ez van a kidobott mell helyett....

amugy többen is megoldották, nem hiszem h te ne tudnád.

mit szeretnél tanulni?

2009. jún. 26. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Pszichológiát...de kösz,nem élek ilyen trükkökkel....
2009. jún. 27. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a gimnázium utolsó két osztályát csináltam pici baba mellett, mert még nem volt érettségim. Terhes voltam még szeptemberben, amikor elkezdtem járni, októberben szültem, de kihagyás nélkül megcsináltam. Ez távos suli volt, kéthetente volt tanítás. Talán kétszer nem voltam bent szülés után, aztán bejártam. Volt pár alkalom, amikor bőgtem, hog ynem tudom megcsinálni, nincs időm tanulni, de aztán belejöttem, főleg, amikor már éjjel többet aludt a fiam. Most érettségiztem, minden ötös lett, csak a matek kettes, ami azért nem rossz eredmény :) Ősszel kezdem az egyetemet, de azt már nappalin, nagyon úgy néz ki, hogy felvesznek támogatottra, szóval háváj lesz :)

Amúgy trükközni szerintem sem kell. Ha pici babád van, akkor kérhetsz egyedi tanrendet, és meg is van oldva a probléma, sőt, lehet hogy én is kérni fogom, hiszen még csak két éves lesz ősszel. Én nem játszom arra, hogy megsajnáljanak.

2009. jún. 27. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyedi tanrend? Ez jól hangzik!!!! Köszi! Sok sikert Neked és ügyes vagy!
2009. jún. 27. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem megoldható, de nem árt hozzá egy erősebb családi háttér, mert vizsgaidőszakban nem lesz időd gyereket pesztrálni.
2009. júl. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!