Nektek hogy sikerült a kémia közép?
Figyelt kérdés
Én kifutottam az időből és az utolsó feladatra szinte semmit sem írtam. Nekem nagyon nehéz volt, azt hittem sokkal könnyebb lesz. Pedig jó lett volna egy olyan 85-90% de sztem ez felejtős. Sehová sem fognak felvenni :(((2012. máj. 16. 12:34
1/9 anonim válasza:
nagyon hasonlóan érezek... :,-( lesz valahol nem hivatalos megoldókulcs ma?
2/9 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem volt nagyon durván nehéz, teljesen korrekt, a követelményeknek megfelelő kérdések voltak.
Az oldáshős feladatot, a legeslegvégén, mondjuk én se tudtam befejezni...
Sajnos nekem se hiszem, hogy 80 felett lesz, de ez a lustaságom hibája, nem a teszté. :(
3/9 anonim válasza:
írok ide de csak mert engem is érdekel h milyen volt:)
4/9 anonim válasza:
Ahogy így összeszámoltam 83-84 pont lesz, nem tudom mennyi pont jár hibás végeredményért, a számítás menete elvileg jó, úgyhogy abban reménykedem, hogy több lesz... Volt egy-pár húzósabb feladat, de a tavalyinál sokkal emberbarátabb volt.
5/9 anonim válasza:
Ti tudjátok már hány pont lett pontosan?Én holnap tudom meg.
6/9 anonim válasza:
sztem fostosul, pedig az összes próbám jó lett :(
Nálunk 5-én lesz a végítélet :///
7/9 anonim válasza:
75 pont,nagyon el vagyok keseredve ,nem vesznek fel idén orvosira.
8/9 A kérdező kommentje:
Ne legyél szomorú nekem 40 pontom lett amit nem igazán értek pedig nagyon sokat tanultam rá és még külön tanárhoz is jártam :( de hát ez van jövőre újra próbálom majd vagy bízok egy hatalmas nagy csodába :))
2012. jún. 4. 10:39
9/9 anonim válasza:
Én is megyek ősszel biosz kémia emeltre.422 pont kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!