Szerintetek milyen volt a mai biosz emelt szintű érettségi?
fos, nekem rosszul ment... a próbáim 70-85 között sikerültek, ez sztem még 70-nél is xarabb lett.
Neked hogy ment, mi az, amit nehéznek találtál (ha volt ilyen)?
Nekem se ment túl jól :S Szerintem sok volt most benne a kémiás feladat, én meg nem érettségizek kémiából, szóval így nehezebb volt. De nekem a genetikás ment a legrosszabbul. :S
Egyébként hová szeretnél menni továbbtanulni?
Eredetileg gyógyszerészkarra jelentkeztem, de februárban meggondoltam magam, most a gyógypedagógia a cél, ahol a a biológia eredményt választhatóan lehet vinni, szal nem volt nagy tétje :)
De azért jártam előkészítőre, meg végigs*ggeltem az utóbbi 3 napot, szal kicsit rossz érzés, hogy hiábavaló volt...
Te hová jelentkeztél?
Szerintem nehéz volt. Bár csak 2 korábbi érettségit oldottam meg. Az egyik genetikás feladatot elcsesztem, félreértelmeztem (tök hülyén érzem magam), ez az 5. feladat 4. része volt (valami olyasmi hogy egyensúlyban van-e a populáció.. nem emlékszem már).
A másik amit szinte csak tippeltem az a Bükkös, csere?-tölgyes, nyáras-borókás feladatban a halmazokba a számok beírása. Az embertan, kémiás részek könnyűek voltak. Remélem esszébe mindent leírtam... sose lehet tudni. Remélem meglesz a 80%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!