Mit kéne tudnom nyolcadikban?
Figyelt kérdés
A mi sulinkban Wordnél tovább nem jutottunk informatikán, jövőre viszont emelt informatikára fogok járni gimibe. Mit kéne tudnom, pl. programok?2012. máj. 15. 14:37
1/3 anonim válasza:
Én nem informatika tagozatos vagyok, nekem csak egy évig volt infóm, de nekünk ilyen volt, hogy: Microsoft Office Excel, Microsoft Word, Dokumentumkészítés, Prezentációkészítés(diavetítéssel), Turbo Pascal program, HTML szerkesztés...most hirtelen ennyi jutott eszembe. De nyilván egy emelt informatika tagozatos osztályban ennél jóval több mindent fogtok tanulni.
2/3 anonim válasza:
de ezeket úgyis meg fogják tanítani neked ott. De mondjuk, ha gondolod belenézegethetsz..ismerkedhetsz velük.
3/3 A kérdező kommentje:
a HTML és CSS megy, sokat szoktam vele foglalkozni.:) meg az alapprogramokkal.:) akkor jó, köszi a válaszokat!:)
2012. máj. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!