Ti mi alapján fogtok albérletet keresni szeptembertől?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Pestre megyek fősulira, ha felvesznek, ha meg nem, akkor is felköltözök tanfolyamra, vagy dolgozni. Mi alapján választjátok ki, h kivel és hová költöztök? tényleg nem jó, ha már 3nál többen vagyunk egy lakásban?2012. máj. 12. 15:37
1/3 anonim válasza:
mindenkepp csak kulon szobaba menjel. es max ketten lakjatok egy lakasban, mert ha mar tobben laktok akkor mindig vita lesz.
2/3 anonim válasza:
Én elsőéves vagyok. Első féévben egyszobás lakásban voltam egyik volt osztálytársammal, nem igazán jött be. Fél év után elköltöztem egy panel lakásba, ahol 3-an lakunk, mindenkinek van külön szobája és itt nagyon jól érzem magam. Ha többen vagytok, akkor kevesebbet kell fizetni, szóval megéri. Meg én mondjuk nem is szeretek egyedül lenni, mert bedepizek, de azért ha kell, el tudok vonulni a saját kis szobámba.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én is úgy szeretném mindenképpen, h külön szobám legyen. Csak félek, h nem találok időben normális lakást normális lakótársakkal, na meg persze árral.
2012. máj. 12. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!