Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nincsenek kidolgozott tételein...

Nincsenek kidolgozott tételeink, help?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy osztály közösen kifejti a töri (és magyar) tételeket, magyarból kb. 10 van meg...

Töriből viszont az amit én csináltam ( 2 db) van aki egyet se csinált meg van aki félig... honnan tudnék letölteni JÓ, nem hibás tételeket? Mert volt olyan osztálytársam aki netről vette az övét és tele volt hülyeséggel, hibával...

Tudtok ilyen linket adni? Magyar is jól jönne. lehet privátban is.

2012. máj. 12. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha magadnak dolgozod ki, az se a világ. Én az összeset magamnak dolgoztam ki tavaly, így talán jobban megmaradt, ráadásul a saját munkámban jobban bízok, mint egy internetről letöltött dologban... Nem kell egy tételnek 10 oldalasnak lennie, 3-4 az már okés. Azt meg ki lehet bírni szerintem:)
2012. máj. 12. 08:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem megvannak a tételek, mindenből (bár nem biztos h az összes egyezik, lehet h nálatok más tétel is van), de ha leírod, hogy mik kellenének akkor megnézem, hogy megvan-e és elküldöm :)
2012. máj. 12. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Micsoda probléma. Én tavaly érettségiztem és nem hogy más nem dolgozta ki helyettem, de tételsort se kaptunk, mivel azt nem is lehetne oda adni. És mégis megoldottam. Szóval ennyit erről...
2012. máj. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!