Hogy sikerült a német érettségi?
Szerintem igen, mert 6-t lehetett és végülis előszőr úgy nyitott, hogy "számomra, mint zenész", de aztán már viszonylag általános dolgokat mondott el.
Én itt írtam: Németek véleménye, Olaszok véleménye, Mi szép Olaszországban, Miért akar hazamenni, Ki vezeti a boltot és Olaszok véleménye német kajáról.
Elég biztos vagyok benne, hogy jól sikerült ez a feladat.
Én ugyanazokat X-eltem, mint kaosmagier.
De jó, akkor valószínűleg csak egy hibám van az egészben :))
(a nyelvtan részben nem tudtam az Expedition névelőjét. Órákig gondolkoztam rajta, és végül a rosszat jelöltem be..)
Jó neked :)
Pedig így utólag már tudom, hogy minden ion-végű die-s, kár hogy ott ez nem jutott eszembe..
én is az expeditionnál filóztam vagy 5 percet hogy mi is lehet a névelője,aztán a diet tippeltem mer azzal jobban hangzott és eltaláltam:DD
amúgy sztem baromi nehéz volt a többihez képest,összes érettségit megcsináltam 2006tól gyakorlásnak és pont ez volt a legnehezebb közülük:S
meg hörverstehennél a 2. feladatból alig értettem valamit úgy hadart az a gyökér csávó-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!