Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki nagyon nagy életcsászár...

Ki nagyon nagy életcsászár rajtam kívül? 4 év alatt egy szót sem tanultam, nívós iskolákba jártam, meglett az összes írásbelim minimum kettes. Nah ki a király rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én. Am meg nem nagy dicsőség, kettesre nem nehéz megírni...
2012. máj. 10. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ! :D
2012. máj. 10. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem tanultam semmit... Mégis kettesnél jobb eredményeim lesznek : )
2012. máj. 10. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
minimum kettessel nagy király vagy. nekem tavaly 0 tanulással a törin kívül minden ötös lett.
2012. máj. 10. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

A kettest a legnagyobb hülye is eléri minden előzetes tudás nélkül. Még ha 4-est 5-öst írtál volna, de ezzel az eredménnyel én nem dicsekednék.

Én sem tanultam 4 évig törire semmit, érettségi előtt vettem elő és meg lett az 5-ös. Tehát ha te kettessel király vagy, akkor én 5-össel Isten vagyok?

2012. máj. 10. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
egy értelmi fogyatékos csimpánz is képes az érettségit kettesre megírni...de a törit egyenesen gáz nem minimum 4-esre írni, úgy hogy a kérdések 98%-át ki lehet nézni az atlaszból ;)
2012. máj. 10. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék, én 4 év nulla tanulással kitűnőre érettségiztem tavaly.
2012. máj. 10. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak egy kettesre futotta egy elit iskolàban? Anyuci apuci ideges lesz, bem félsz? egyébkènt hànyszor buktál meg mire érettségizhettél? Erre nem lennék büszke de lehet azert mert nekem mas az ertekrendem
2012. máj. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!