Nektek hogy ment a tegnapi emelt történelem érettségi?
Figyelt kérdés
Nekünk a suliba mindenki azt mondta hogy nagyon nehéz és rossz volt. Ti mit gondoltok róla?2012. máj. 10. 12:11
1/12 anonim válasza:
nagyon nehéz és rossz volt :(
az esszékre fognak nekem pontot adni meg pár pontot az első részben is szereztem..
tavaly nyár óta tanultam és egyedül :(
nekem más vágyam nem volt csak hogy ez sikerüljön erre akik összeállították jól elcseszték nekem :(
2/12 anonim válasza:
Szerintem is nehéz volt, nem sikerült valami jól. :((
3/12 A kérdező kommentje:
Én reménykedek hogy a szóbeli majd felhúzza :/
2012. máj. 13. 14:52
4/12 anonim válasza:
Borzalmasan nehéz volt... rengeteget tanultam rá,de a feladatok rosszul sikerültek ,az esszékben reménykedek... Kádárt várta mindenki (évfordulós,mindbe benne volt eddig de nem jött) az egész egy nagy szivatás... a szóbelire húzz bele,ott 2 jegyet is felhúzhatsz:) sok sikert mindenkinek:)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm és neked is sok sikert! :)
2012. máj. 14. 17:30
6/12 anonim válasza:
Én is nagyon elcsesztem. Ma jöttek meg az eredmények, azóta bőgök... meg persze amióta hazajöttem az írásbeliről. 54%, pedig nekem ezen múlott volna minden. :( de a szóbeli még felhúzhatja. sok sikert és kitartást nektek is!
7/12 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest hogy milyen rossz volt én örülnék annak az 54%-nak. Remélem nekem is meg lesz annyi.
2012. máj. 29. 21:40
8/12 anonim válasza:
nekem most jöttek meg az eredmények 56% lett pedig azthittem alig lesz 30 :) és simán fellehet húzni vagy 70%ra :) szval a szóbelibe húzzatok bele.)
9/12 A kérdező kommentje:
Hol kaptál eredményt???? Nekünk holnap lehet bemenni a suliba megnézni,de már agybajt kapok olyan ideg van bennem.
2012. jún. 4. 13:29
10/12 anonim válasza:
Ofő mondta el,mert elvileg az ofő megnézheti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!