Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor lett ilyen alacsony...

Mikor lett ilyen alacsony kövtelményszintű az érettségi vizsga?

Figyelt kérdés
mármit a 2hez (tapasztaltam h a 4hez v 5höz már jó sokat kell nyújtani)jóformán bemegy az ember írásbelire lefirkál vmit a lapra,a szóbelin elböfög 1-2 mondatot oszt "jóvan fiam kettes".....régen ennyi tudással 12 év végén meghúzták azt aki a ma átengednek ennyivel?

2012. máj. 9. 21:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
4es bratyeszom 80%os magyar érettségit csináltam tavaly 20 évesen (nem buktam meg) úgy h 2 év alatt tanultam meg 4 év anyagát....szal nem kell javítót tennem az 5re hehe.az más kérdés h útáltam a gépírást :)
2012. máj. 10. 15:11
 12/19 A kérdező kommentje:

pl a technikus képzésnek is előfeltétele az érettségi vizsga.vagy a főiskolai OKJs képzésre is u.o felvételi procedúrát kell végigjárni + annyit teljesíteni egy ZHn vagy kollokviumi vizsgán mint aki alapszakra jár és ez "csak" szakma.

azt nem tom h teszem azt vki ker iskolába járt és kötelező volt neki közgazdaságtanból érettségit tenni?

2012. máj. 10. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
nem az irodalmi tárgyi tudásodat bíráltam, hanem a helyesírásodat.
2012. máj. 10. 15:45
 14/19 A kérdező kommentje:
a magyar írásbeli érettségibe beletartozik a helyesírás is....az más kérdés h rövidítek + lusta vok lenyomni a SHIFT et a kötőjelhez....ez már modern kommunikációs forma hátránya :)
2012. máj. 10. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
ok, egy dolog. de pl. a központozást igazán nem kéne elhagynod, amikor írsz, mert az előbbi kommentnél is kb kifolyt a szemem mire elolvastam.
2012. máj. 10. 19:43
 16/19 A kérdező kommentje:
az utolsó írásomnál még több pont is van a kelleténél haver.és pont.
2012. máj. 11. 18:39
 17/19 brigóka válasza:

szerintem meg teljesen iskolafüggő,mert ahogy írtad hogy "elböfögsz" néhány mondatot,kettes..hát nem minden iskolában megy ez így

és egyénként ha olyan alacsony a követelménye,akkor szerinted miért van ennyi "baj" még utána is vele? nyilván azért mert olyan kis könnyű,egyértelmű volt.gondolok itt a magyarra.egyáltalán nem elég egy-két mondatocskát odaírni,a legtöbb diáknak nem a kettes a cél...

2012. máj. 17. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:
És szerinted egy 2-es érettségi mennyit ér? Még egy kitűnő se sokat , nemhogy egy sz*r , nem kell sajnálni tőlük. Szerintem se volt régebben nehezebb,csak akkor még nem számított alapnak és nem volt mindenkinek,ezért mondhatják azt,hogy "jaja ma milyen könnyű" szerintem régebben se volt egy nagy szám,csak jobban el lehetett vele helyezkedni.
2012. jún. 24. 09:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem volt régebben nehezebb az érettségi, ez csak amolyan tévhit. Mutattam anyumnak, meg apumnak, hogy idén miket kellett pl tudni, és mondták, hogy nekik annak idején semmi ilyesmit nem kellett. Meg azért megnézem, hogy ki az, aki a kisujjából kiráz egy emelt bioszt vagy kémiát. Középszinten egy kettes, hármas eredményig valóban vicc kategória az érettségi, de azért az ötösért meg kell küzdeni, pláne egy emelt szinten.
2012. jún. 24. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!