Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mai töri emeltről vélemények?

Mai töri emeltről vélemények?

Figyelt kérdés

2012. máj. 9. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
tövig k*nyalhatnak...
2012. máj. 9. 12:49
 2/13 A kérdező kommentje:

akkor megnyugodtam :) :(

amikor megláttam az első feladatot....aztán a 30 éves háborúsat... aztán már csak abban reménykedtem, hogy az esszék jók lesznek.

2012. máj. 9. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

bekaphatjáák..

de kajak rohadjanak meg ez csak egy jó kívánság..

2005ig visszamenőn egyikbe se voltak ilyen szopatós feladatok mint most..

mikor az első feladatot megláttam azt hittem go haza.. a második rész jobban sikerült..

2012. máj. 9. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:

nekem is.

az októberi egy vicc volt.

most meg ez mi volt??? én is először mondom, ohh fasza görögök. erre háborúk. utoljára 9-ben néztem át. eszembe sem jutott, hogy kell. én eddig soha nem láttam ilyet benne.

2012. máj. 9. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
meg az utolsó feladat!? az mi volt? ti tudtátok?
2012. máj. 9. 13:01
 6/13 A kérdező kommentje:
nekem azutolsó nagyjából ment, de a 30éves háborút úgy ahogy van elszúrtam... meg úgy összességében... szinte semmiben sem vagyok 100%-ig biztos, azok közül, amiket leírtam
2012. máj. 9. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
2012. máj. 9. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
de amúgy ez tényleg nagyon macskos volt. most miért szivatnak ennyire minket? így sincs államilag támogatott hely. a legtöbb dolgot, akár visszafele is elmondom a görögökből kivéve ezt.
2012. máj. 9. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is emeltezni akartam töriből, csak miután bejelentették, h nem lesz állami hely, ott ahova menni akarok, így inkább maradtam a középnél. Milyen feladatok voltak? Eszzék mik voltak?
2012. máj. 9. 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Az első feladatlapban volt két-három szivatós feladat. Az utolsóban az elsőt tudtátok? A háborús népesedési helyztnél tapasztalható eltérések okának mit írtatok?

Az esszék szerintem jók voltak, én a skolasztikát, Afrika gyarmatosítását, 56-ot, meg a XVIII. századi betelepülést válaszottam.

2012. máj. 9. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!