Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék kórházi ápoló...

Hogyan lehetnék kórházi ápoló csecsemőosztályon?

Figyelt kérdés
Minden vágyam, hogy kórházban a csecsemőosztályon legyek ápolónő. Most végzek el egy 2 éves képzést, aminek kisgyermekgondozó a neve, és igazából ezzel lehet bölcsibe menni gondozónőnek,illetve oviba dajkának, szociális otthonba, stb. Gondolom ez mellé még egy egészségügyi valamit el kéne végeznem,de még esetleg valami mást is? Lehet, hogy nem jó kategóriába írtam, de ezt találtam a legmegfelelőbbnek.

2012. máj. 9. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
végezd el a csecsemő és gyermekápoló okj-t. Ez 3 év nappali.
2012. máj. 9. 09:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy itt a városban ahol lakom erre nincs lehetőség, csak 100km-el arrébb. Elmenni pedig nem szeretnék, és nincs még 3 évem egy képzésre. Az egészségügyit is estin végezném munka mellett.
2012. máj. 9. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy volt osztálytársam csecsemő- és kisgyermekápoló egy gyerekklinikán. Szóval szerintem is erre a végzettségre lenne szükséged.
2012. máj. 9. 10:18
 4/8 A kérdező kommentje:
De most végzek a kisgyermekgondozón.Itt 0-3éves korig megtanulunk mindent a gyerekekről a betegségektől a játéktevékenységeken át a viselkedésig.
2012. máj. 9. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Érdeklődd meg, hogy van-e levelező képzés.. de ápolóit mindképpen kérni fognak a kórházban anélkül max a kórházatok bölcsődéjében dolgozhatsz.

Hány éves vagy,ohgy nincs időd,?

2012. máj. 9. 10:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából időm lenne, de már szeretnék dolgozni, hogy legyen keresetem és összeköltözhessek a párommal. Nem szeretnék 25 éves koromig itthon ülni, és a szüleimtől sem várom el, hogy eltartsanak addig. Családit már nem kapok, így tehát nincs semmi jövedelmem.
2012. máj. 9. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdésként menj el gondozónéninek.. aztán keress levelezőt és csináld meg, akkor is ha utazni kell. Már ha tényleg ez az álmod.
2012. máj. 9. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Kórházba E kategóriás csecsemő és gyermekápolói végzettség nélkül nem fognak felvenni. A gyermekgondozóinak köze sincs ahhoz amit a kórházban kell majd csinálni. Maximum egy évet tudnál beszámíttatni, de azt is csak különbözeti vizsgákkal.

Én is gyermekápoló vagyok, volt gondozónő csoporttársam.

2012. máj. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!