Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még valaki úgy, mint én,...

Van még valaki úgy, mint én, hogy egymás szúrja el az érettségit, miközben tisztességesen tanult végig és készült is rá?

Figyelt kérdés
Ami a legjobban idegesít, hogy azok, akik az elmúlt években nem tanultak semmit, vigyorogva jönnek ki, hogy milyen jól sikerült nekik. Én meg... teljesen magam alatt vagyok.
2012. máj. 8. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedul :(:
2012. máj. 8. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen...vannak sztem egy páran.

Azok miatt meg, akik vigyorogva jönnek ki ne aggódj, lehet csalódni fognak.

Melyik sikerült rosszul? A matek vagy a magyar?

2012. máj. 8. 14:36
 3/12 A kérdező kommentje:
A magyar még csak hagyján. A matekot rontottam el ma nagyon.
2012. máj. 8. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha ez picit megnyugtat, szerintem a matek sok mindenki rosszul sikerült, nekem is! Mondjuk relatív, hogy kinek mi a rossz. Nekem például a 80% matekból rossz, magyarból viszont jó! :D
2012. máj. 8. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
én ugyanígy vagyok mint te :S :S :S
2012. máj. 8. 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:
én a magyart rontottam el túl ideges voltam,kevés volt az időm
2012. máj. 8. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
holnap mi lesz törin szerintetek?kérdések mik lehetnek?
2012. máj. 8. 15:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát sztem végülis minden lehet töriből. De biztos lesz vmi világháború, meg én Bethlent érzek már 3 napja. De én németül írom...
2012. máj. 8. 15:13
 9/12 anonim válasza:
Én teljesen magam alatt vagyok! Végig tanultam a 4 évet rendesen, mindig négyes-ötöseim voltak ( matek az 3)...magyar faktos voltam, erre tegnap úgy elcsesztem a magyart hogy sírhatnékom van! Első feladat kapásból 7/0 pont.És 90 körül szerettem volna írni, ami tuti nem lesz meg mivel novellaelemzés sem volt.Matek meg...kizárt, hogy jól sikerült volna.Az olyan 50% lesz.Elszúrtam mindent, ez fog elmenni az egész továbbtanulásom.
2012. máj. 8. 15:27
 10/12 anonim válasza:
ezen*
2012. máj. 8. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!