Szerintem is a legfárasztóbb.Egyetemen mát lehet bulizni rendesen.
Nekem úgy néztek ki az egyetemista évek hogy buli végig , vizsgák előtt meg karikás szemek , töménytelen mennyiségű koffein.Végül lediplomáztam csúszás nélkül.
Hát ha továbbtanulsz, akkor is szakfüggő. Mint ahogy írták előttem, lehet bulizni stb, ha olyan szakra mész, amin nincsenek év közben nagyon zh-k, csak a vizsgákra kell tanulni. Én PE anglisztikán nem mondhatom el ugyanezt. Heti 2-3 zh van egész szorgalmi időszakban, a vizsgaidőszak igazából sokban nekem nem különbözik.
19/L
Szerintem ez a szülők elvárásain is múlik.
Középiskolában azért a legtöbb szülő még "nyúzza" a gyerekét nap mint nap, hogy tanuljon, a gyerek stresszes, ha rossz jegyet kap stb. Egyetemen azért több a tanagyag, de szabadabb vagy, nincs akkora nyomás a szülő részéről rajtad, nem olyan gáz, ha kettest kapsz (van, amikor már a kettesért is pezsgőt bontasz), ha nem sikerül egy tárgy akkor se dől össze a világ.
Szóval tanulás szempontjából szerintem a legtöbb egyetem nehezebb, de nekem a középsuli a szüleim miatt stresszesebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!