Ma érettségiző diák, és sorstársaim! Mit gondoltok a mai matekról? Vélemények? Hozzáfűznivalók? Kérdések?
én nagyon örültem a halmazosnak meg az átlagosnak.. :)
plusz mindenhova írtam mert mindenért pont jár..
A szórást én nagyjából tudom, h mi de inkább azt nem választottam...
A logaritmusnál a -4nek is jónak kell lenni, mert azt írtam énis : )
Sztem aki készült rá, annak nem lehetett nehéz.
Én utálom a matekot, mint galandféreglárvákat az éticsigasz@rban, de úgy gondolom, hogy a hozzám hasonlóknak se kell a haláltól rettegni.
Fos: :(
-Az első részben nem jutott időm mindenre, egy feladatot ki kellett hagynom, meg voltak bizonytalanságok is azért...
-A második füzetke választhatójának gráfos részére úgy néztem, a Farkas Piroskára, nem tudtam rájönni, hogy mit kéne alkotnom...
-Az a retkes kombinatorika :DDDD
Jó: :)
-Kevés és relatíve egyszerű koordinátageo volt benne, kamatos kamat (azt a részét utálom, amiben logaritmálni kell, vagy mi a rosseb) meg zérus. Nekem a koordináták a démonaim.
-Lehetett intenzíven szemezni a függvénytáblával, majdnem mindenre ki tudtam lesni belőle valami képletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!