Érettségiznél egyedül?
2012. máj. 7. 21:17
1/12 anonim 

válasza:

Lehet tudni az okát? Ennyire zavarja mások püszmögése, vagy mi? Én valahogy idegesebb lennék, ha tudnám, hogy csak engem figyel a tanár végig
2/12 anonim 

válasza:

Hehe, ez a tanár mindent csinál, csak nem figyel. Látjátok, hogy éppen olvas valamit?
3/12 anonim 

válasza:

Csak nem a Kovács Kornél ? :))))
4/12 A kérdező kommentje:
És ráadásul az osztályterem közepén írja. Brrr, én biztos nem bírtam volna ki.
2012. máj. 7. 21:48
5/12 anonim 

válasza:

én pont ma gondoltam rá, mert az iskolám olyan laza, hogy lehet egymásnak súgni. nekem, mivel áttanultam az évet mint egy barom, ez nem jön be. ezért igen, szívesen ülnék egyedül.
6/12 anonim 

válasza:

Nekem tök mindegy lenne. Én egy másodpercet nem izgultam az érettségi miatt, de ezt tapasztaltam az évfolyamtársaim közt is. Ha egyedül írnám sem izgulnék jobban, tőlem figyelhetne is a tanár, úgysem puskázok, még annyira sem méltatom az érettségit. :D
7/12 anonim 

válasza:

Simán írnám egyedül. Ha nem akarsz csalni, mert miért akarnál, sokkal nyugisabb egyedül dolgozni.
8/12 anonim 

válasza:

Nem, engem idegesítene, hogy egyedül vagyok ott egy tanárral.
9/12 anonim 

válasza:

Én egyedül írtam. Annyi az oka, hogy gyengénlátó vagyok, és többletidő járt nekem ezért, mert lassabban olvasok, és csak a többieket zavartam volna, ha nekem minden tovább tart. Nem biztos ám, hogy aki egyedül írja, az antiszociális, vagy zavarja más püszmögése, kedves első...
10/12 anonim 

válasza:

én is hasonlóképpen, mint az utolsó válaszoló. :D Viszont én csak a németet és az angolt írtam külön, mivel ott csúszot az egész amiatt, mert több időm volt az olvasásértésre, és a nyelvtanra is, úgyhogy én később magnóztam, mint a többiek. A matekot, a magyart a többiekkel együtt írtam. Én jobban örültem, amikor együtt voltunk, főleg, h amikor a németet írtam, akkor az egyik tanár odajöt dumálni a felügyelőtanárral, és ok, h csak az ajtóban voltak, és suttogtak, de kb. mindent hallottam... Na ilyen tuti nincs, ha mindenki ott van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!