Milyen tanfolyammal/OKJ/önképzéssel stb. lehet előrébb jutni az álláskeresésben?
Jelenleg ugyan van munkám, de nem a szakmámban dolgozom (pedagógus), hanem irodában.Szeretem a munkám, de
néha azt érzem, hogy nagyobb kihívást is el tudnék bírni,néha unatkozom s már most gondolkodni kezdtem, hogy mit kellene csinálnom, hogy, egyrészt kielégítsem a tudásvágyam, másrészt, ha 1-2 év múlva visszajön a gyeses kolléganő, akkor könnyebben találjak állást.
Nem feltétlenül iskolába szeretnék járni, hanem akár otthon megtanulható dolgok is érdekelnek (pl: számítógépkezelés stb.), aminek később vagy akár most hasznát tudom venni.
Érdekelne az is, hogy másban is vannak ilyen igények, vagy csak én vagyok néha elégedetlen.
Köszönöm a válaszokat!
Most a közigallas-t nézegetve igencsak jól jönne ha tanító vagy logopédus vagy óvodapedagógus végzettségem is lenne, de a logopédushoz 4+ év kell, s annyit már nem akarok se tanulni, de leginkább fizetni.
De az oktatáshoz közelebb szeretnék kerülni, ha nem is úgy mint tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!