Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tanfolyammal/OKJ/önképz...

Milyen tanfolyammal/OKJ/önképzéssel stb. lehet előrébb jutni az álláskeresésben?

Figyelt kérdés

Jelenleg ugyan van munkám, de nem a szakmámban dolgozom (pedagógus), hanem irodában.Szeretem a munkám, de

néha azt érzem, hogy nagyobb kihívást is el tudnék bírni,néha unatkozom s már most gondolkodni kezdtem, hogy mit kellene csinálnom, hogy, egyrészt kielégítsem a tudásvágyam, másrészt, ha 1-2 év múlva visszajön a gyeses kolléganő, akkor könnyebben találjak állást.

Nem feltétlenül iskolába szeretnék járni, hanem akár otthon megtanulható dolgok is érdekelnek (pl: számítógépkezelés stb.), aminek később vagy akár most hasznát tudom venni.

Érdekelne az is, hogy másban is vannak ilyen igények, vagy csak én vagyok néha elégedetlen.

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 7. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs, milyen pedagógus vagy?
2017. jan. 29. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Óvodapedagógus?
2017. jan. 29. 01:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy tanító?
2017. jan. 29. 01:02
 4/5 A kérdező kommentje:
hittan-történelem (ált.isk) + történelem (Középisk)
2017. febr. 1. 10:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Most a közigallas-t nézegetve igencsak jól jönne ha tanító vagy logopédus vagy óvodapedagógus végzettségem is lenne, de a logopédushoz 4+ év kell, s annyit már nem akarok se tanulni, de leginkább fizetni.

De az oktatáshoz közelebb szeretnék kerülni, ha nem is úgy mint tanár.

2017. febr. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!