Szerintetek ha a két mű összehasonlításánál csak a két mű történetét írtam le más szavakkal az kettes megvan?
Figyelt kérdés
Novellára készültem, így jártam. :(2012. máj. 7. 12:11
1/8 anonim válasza:
Ha ettől függetlenül jó a helyesírásod, volt bevezetés-tárgyalás-befejezés, akkor biztosan meg lesz a 2-es :)
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, mert nem teljesítetted a feladatot. Aszem az volt hogy: "Hasonlítsa össze a két karcolatot elbeszélői szempontból, tanár és diákok kapcsolatát a két címszereplővel."
ilyeneket kellett volna írni: tanár nem "szopatta" meg egyik felelőt sem, mert hamar helyükre küldte és nem kínozta őket órákon keresztül.
3/8 anonim válasza:
Hát nem hiszem... A történetet egy általános iskolás is le tudja írni... De ha novellára készültél, akkor elvileg ezt is meg tudtam volna oldani, kettőt összehasonlítod... Mondjuk én az Arany János balladát választottam, nekem az volt a legkönnyebb.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
ha novellára készültél és ezt nem tudtad megoldani akkor nem tudtad volna a novellát sem, mivel ezt ugyanúgy kellett elemezni mint egy novellát. a történet akár egy novella is lehetne...
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem kapsz kettest. Kisérettségin én is novellaelemzést írtam, és szinte csak újrameséltem a történetet, de azért írtam bele egy kevés elmzést is. Így is csak kettest kaptam, pedig az nem is annyira élesben ment. Legalább 1-2 összehasonlítási szempontot írnod kellett volna, de így szerintem nem kapsz kettest.
7/8 A kérdező kommentje:
hazudsz
2012. máj. 9. 14:02
8/8 anonim válasza:
Végülis ez is novella. Vagy ha hivatalosan nem is, de olyasmi. Ráadásul kettő volt, így nagyobb az anyag, ami rendelkezésre állt, könnyebb volt kitölteni a négy oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!