A történelem érettségin egyetemes történelemnél rövid esszében milyen téma lesz szerinted?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírok mindent megtanulni, így csak pár egyetemes történelmet akarok. Szerintetek mi lehet valószínű idén?2012. máj. 4. 23:58
11/15 A kérdező kommentje:
Pontosan. Nem érdekel a történelem, de jót akarok írni... Eddig tanultam matematikára, kémiára, angolra. Ezek érdekelnek, ezek fontosak nekem a továbbiakban. Ostoba duma, hogy azt mondják: miért nem tanultál korábban? Azért, mert nem érdekel!!!!!! De mivel kötelező érettségi tantárgy jót akarok írni belőle... S mivel könnyen ki lehet találni, mik lehetnek, így nem fogom elolvasni a 4 töri könyvet, mikor fél törikönyvet is elég.
2012. máj. 6. 00:52
12/15 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, szerintem is szerencsésebb, ha inkább arra tanulsz, ami beszámít fősulin, és majd ha oda kerül a sor, jól eldugod a gyerekeid elől az érettségi bizonyítványodat. :D
13/15 anonim válasza:
Inkább magyar töri anyag
szokott lenni (az írásbelin)
14/15 anonim válasza:
Lehet pl. a középkor, de lehet
a Rákóczi szabharc is
15/15 anonim válasza:
Az egytemes töri a szóbelin szokott
lenni inkább (legalábbis nálunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!