Töri érettségi?!
Figyelt kérdés
Írásbelire Ti miket tanultok? Esetleg a tanár kiemelt valamit, ami vszinüleg esszé lesz?2012. máj. 4. 22:33
1/9 anonim válasza:
szia én az irásbelire az előző irásbelikből készülök meg legalább kétszer átolvasni az összes töri tételt...akkor tuti menni fog.Ez az én módszerem.. Én is most fogok érettségizni.
2/9 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem, és mi az előző évek feladatsorait oldottuk meg órán. Emellett feleltünk a szóbeli tételekből is, tehát kénytelenek voltunk azokat is megtanulni és nagy hasznát vettük az írásbelin. Egyébként érdemes utánanézni, hogy milyen évfordulók vannak idén, vagy mik azok a témák amik már régebben voltak, több olyan is volt, amire külön rákészültem és szerepeltek is a dolgozatban.
3/9 anonim válasza:
én vettem egy fantasztikus könyvet: érettségi témakörök vázlata történelemből. ebben benne van az egész érettségi anyaga,csak a lényeg,semmi rizsa,minden benne van ebben az A5-ös könyvben (és csak a középszint,pl. Könyves Kálmán már nem lehet középszintű érettséginél,nincs is benne). én ebből készülök,és veszem át az "egész" történelmet.
esszénél sztem tuti lesz vm művtöri,barokk,szecesszió...
4/9 anonim válasza:
Eddig nem tanultam lópikulát se. :(
Tegnapelőtt megvettem B. Mátyus Gyöngyi & Bori István Történelem érettségi témavázlatok I. középszint c. remekművét, ezt az érettségiig kiolvasom, oszt lesz ami lesz.
5/9 anonim válasza:
Adattár, ennek nagy hasznát vennéd, 1450 a boltokban és benne van, ami kell, sőt még kicsit több is, aminek az esszéknél jó hasznát veszed. Én elolvasom, megtanulgatom, utánaolvasok fogalmakban és a lényeg hogy a 12-es anyagot tudd, azon áll vagy bukik az egész.
6/9 anonim válasza:
Viszel atlaszt, a többi józan paraszti ész. Röhej a közép töri. 1 óra után meguntam a fenébe és majdnem 80%-ot írtam úgy, hogy gyűlöltem az egész tárgyat, hiába volt elég jó tanár, de rühelltem a tárgyat meg magolni a hülyeségeket. Esszénél egy valag forrás is van az atlasz mellé, abból még a hülye is megírja JÓRA.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Az a helyzet, hogy én sem állok töriből a magaslaton... így tartok azért tőle.
2012. máj. 6. 09:06
8/9 anonim válasza:
01:47
Nem azért mondod, hogy vicc az egész, mert a tavalyit írtad?
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!