Töri érettségi?!

Figyelt kérdés
Írásbelire Ti miket tanultok? Esetleg a tanár kiemelt valamit, ami vszinüleg esszé lesz?

2012. máj. 4. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szia én az irásbelire az előző irásbelikből készülök meg legalább kétszer átolvasni az összes töri tételt...akkor tuti menni fog.Ez az én módszerem.. Én is most fogok érettségizni.
2012. máj. 4. 22:54
 2/9 anonim válasza:
100%
Én tavaly érettségiztem, és mi az előző évek feladatsorait oldottuk meg órán. Emellett feleltünk a szóbeli tételekből is, tehát kénytelenek voltunk azokat is megtanulni és nagy hasznát vettük az írásbelin. Egyébként érdemes utánanézni, hogy milyen évfordulók vannak idén, vagy mik azok a témák amik már régebben voltak, több olyan is volt, amire külön rákészültem és szerepeltek is a dolgozatban.
2012. máj. 4. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én vettem egy fantasztikus könyvet: érettségi témakörök vázlata történelemből. ebben benne van az egész érettségi anyaga,csak a lényeg,semmi rizsa,minden benne van ebben az A5-ös könyvben (és csak a középszint,pl. Könyves Kálmán már nem lehet középszintű érettséginél,nincs is benne). én ebből készülök,és veszem át az "egész" történelmet.

esszénél sztem tuti lesz vm művtöri,barokk,szecesszió...

2012. máj. 5. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Eddig nem tanultam lópikulát se. :(

Tegnapelőtt megvettem B. Mátyus Gyöngyi & Bori István Történelem érettségi témavázlatok I. középszint c. remekművét, ezt az érettségiig kiolvasom, oszt lesz ami lesz.

2012. máj. 5. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Adattár, ennek nagy hasznát vennéd, 1450 a boltokban és benne van, ami kell, sőt még kicsit több is, aminek az esszéknél jó hasznát veszed. Én elolvasom, megtanulgatom, utánaolvasok fogalmakban és a lényeg hogy a 12-es anyagot tudd, azon áll vagy bukik az egész.
2012. máj. 5. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Viszel atlaszt, a többi józan paraszti ész. Röhej a közép töri. 1 óra után meguntam a fenébe és majdnem 80%-ot írtam úgy, hogy gyűlöltem az egész tárgyat, hiába volt elég jó tanár, de rühelltem a tárgyat meg magolni a hülyeségeket. Esszénél egy valag forrás is van az atlasz mellé, abból még a hülye is megírja JÓRA.
2012. máj. 6. 01:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Az a helyzet, hogy én sem állok töriből a magaslaton... így tartok azért tőle.
2012. máj. 6. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:

01:47

Nem azért mondod, hogy vicc az egész, mert a tavalyit írtad?

:/

2012. máj. 6. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Bukta, 3 éve érettségiztem.
2012. máj. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!