Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nincs meg az angol irásbeli...

Nincs meg az angol irásbeli érettségim. Mással is megtörtént már?

Figyelt kérdés
8éves gimibe járok. egész suli alatt B1es szintű angolra tanultunk. idén szeptemberben behozták h B2es a kötelező nálunk. mindig 3asom volt angolbol, de most nem sikerült megirnom. 0,5%ON MULOTT. osztálytársaimnak is rosszak lettek az eredményei nagyon. nem is sughattunk , mert olyan tanár volt bent
2012. máj. 4. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Nem csoda,magyarul se tudsz írni.Az érettségi pedig nem arról szól,hogy milyen tanár lesz benn,lehet-e súgni avagy nem.

Kezdj el tanulni,majd a következő jobban sikerül!

2012. máj. 4. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
nem azon volt a lényeg h mit irtam el véletlenül magyarul. csak mondjuk hasonlo eseteket vártam. és nem lesz legközelebb , mert szóbelizni mehetek.
2012. máj. 5. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

MULOTT?

Szerintem meg tanulnod kellett volna nem pedig abban bízni, hogy majd olyan tanár lesz benn aki segít. Jó, hogy nem azt várod, hogy a tanár súgja le a megoldásokat...Nálunk érettségin minden tantárgyból olyan tanár volt akinél nem lehetett beszélni, sugdolózni se semmi mást, még jó, hogy csak kevés iskolában van ilyen (hallottam már nem egyről ahol ez ment), ha mindenhol ez lenne sík hülyék szaladgálnának érettségivel a kezükben és az ország még mélyebbre süllyedne, mint ahol most van.

2012. máj. 5. 22:53
 4/5 A kérdező kommentje:
ez azért egy gimi és nem más középsuli. tudod mi az B2es angol, mikor nem azt tanulod, nem tudsz egy frázist se mert a tanár nem volt képes felkésziteni rá? és fél év alatt nem lehet behozni annyi nyelvtant.
2012. máj. 6. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
és az kicsit se érvényes h a velünk párhuzamos osztályból mindenkinek meglett minimum 50%ra,még a leghülyébbnek is. pedig végig tanultam mindent, átnéztem , különórákra jártam, teszteket csinaltam minden nap. és nem lett meg.és a 13ból fele alig ment át. pedig 5eink vannak
2012. máj. 6. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!