Vonatosok, akik a Debrecenbe/ből járnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt olyan, aki a Debrecen-Pest,Füzesabony,Miskolc, Szerencs, Tokaj, Nyíregyháza útvonalon járnak? Ti hogy oldjátok meg ezt az új vonatozást,illetve átszállást? Nem szoktatok várni sokat a következő induló vonatra, illetve nem szenvedtek a nagy csomagokkal stb-vel?2012. máj. 3. 16:13
1/5 anonim válasza:
Hát én Debrecen és Pest között ingázom, de ott nincs átszállás. Vagy melyik útvonalra gondoltál. Mert én Debrecenből nem Nyíregy felé indulok (meg Tokaj, Szerencs... stb), hanem a másik irányba (Hajduszoboszló, Szolnok stb...)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát pont a másik útvonalra gondoltam, de köszi azért a választ!
2012. máj. 3. 18:10
3/5 anonim válasza:
Nem teljesen értem, mit szeretnél, de Debrecenből/be Füzesabony-Eger, Budapest, Nyíregyháza, Mátészalka-Fehérgyarmat felé közvetlen vonatok mennek. Általában max. 1/2 órát kell várni (pl. Bp-Db-Fehérgyarmat viszonylatban), de arra meg ott a kultúrváró Debrecenben.
A nagy csomag örök kérdés :) van, aki a tilitoli bőröndre, s van, aki a hátizsákra esküszik. Meg lehet szokni :)
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: tudom, hogy közlekednek a vonatok, egyszerűen arra voltam kíváncsi ki közlekedik ezen a vonalon, mert megváltoztatták a menetrendet és már egy IC sem megy végig ezen a szakaszon, csak átszálással.
2012. máj. 3. 19:59
5/5 anonim válasza:
Uh, na ezt nem értettem, de így már világos. Mert eddig végig ment és nem kellett átszállni...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!