Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lenne a nekem megfelelő munka?

Mi lenne a nekem megfelelő munka?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hoyg nagyszerű a logikám a a következtető képességem !13 éves lány vagyok!! És Nagyon szeretnék helyszinelő lenni csak az a baj hoyg kissé félek a hullák látványátol vagyis nem attol hanem a vér látásátol ! Szeretek olvasni ! de utálom a matekot de 4 es vok belőle !! !-5 tanulo avgyok !!! És szerintem jobb most tudni mint majd 18 évesen küzködni ! Meg nem mindeggy hoyg hova megyek tovább tanulni !! És nem tudom eldönteni
2009. jún. 23. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:

A sorozatok megteszik a hatasukat. :D

Szoval, helyszinelo ugy lehetsz, ha rendortisztire mesz. Esetleg orvoskent vehetsz meg reszt helyszinelesen, igazsagugyi orvosszakertokent, de azert helyesnek latom megemliteni, hogy ezt nem ugy kell elkepzelni itt Magyarorszagon, ahogy a CSI-ban latjuk.

Szerintem ezekbol az adatokbol mas nem olvashato ki, menj egy jo gimibe, mindenbol tartsd szinten magad, aztan raersz eldonteni, hogy merre tovabb! Hiaba talalsz ki most valamit, az meg ezerszer megvaltozhat addig, mig tenyleg aktualis lesz a dolog.

2009. jún. 23. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Helyszínelő max. külföldön lehetnél, de nemhiszem hogy megérné. Ha jó a logikád, az még nem azt jelenti, hogy olyan munka kell neked, ami arra épül, főleg, hogy nem szereted a matekot. Mivel jó tanuló vagy, szerintem a legerősebb gimibe menj a városodban, általános esetleg nyelvi tagozatra, aztán majd eldöntöd mi érdekel. Gondolom egyetemre fogsz majd menni, válassz több évnyi tanulást, nehezebb munkát, ami jól keres, mert te képes vagy rá. Gondolkozz el más szakmákon, aminek lehet köze sincs a helyszíneléshez!
2009. jún. 23. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:

oké

köszönöm

MÉg azon gondolkoztam hoyg lehet forgatókönyv iro vagy könyv iró leszek vagy fodrász vagy sminkes vagy iylesmi ami lányos !!!

Tudom nincs sok hasonloság dee.................

2009. jún. 23. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az iras nagyon jo, legyen az konyv, ujsag vagy forgatokonyv, de a fo kriterium ugyanaz: (helyesen) irni tudni kell!
2009. jún. 23. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyelvtantanár semmiképp ne legyél.
2009. szept. 12. 11:06
 6/8 A kérdező kommentje:
miérT?
2009. szept. 12. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

csak ezért: ok h siet az ember de az ly-t folyton yl-nek írod-.-

egyszer író máskor íro érted erre most kéne odafigyelni! mert most még javíthatsz rajta később nehéz lesz.

2010. jan. 3. 21:23
 8/8 anonim válasza:

És a fogalmazás sem megy!Na de most ahogy olvasom az írásod,elgondolkodtam azon,hogy milyen ember lehetsz!Fene tudja miért eszembe jutott,hogy a logikád vajon tényleg jó vagy csak arra terjed ki,hogy: "csíkos rucikát nem veszünk fel pöttyös napszemcsihez és a rózsaszín lakkcipőcskénket sem pucikáljuk agyon,hogy sztem tökre szomcsira bedurcizd magad és akkor majd én vok hülye és majd parázok,hogy mennyire tökre tutkó és irtó trendi,hogy az a másik pasi mennyire lúzer"

Remélem érted miről beszélek... azért egy helyszínelő és egy kozmetikus lelkivilága igen csak távol áll egymástól!Még akkor is,ha mind2 lány!

2010. okt. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!