Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz az...

Szerintetek nagyon gáz az hogy 4es leszek rajzból pedig képzőművészeti fősulira akarok menni?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy .. nem érdekel ami az órákon folyik.mert dögunalmas és sz.r mert rajtam kívűl senkit nem érdekel és inkább én is ugy csinálok mintha nem érdekelne, és inkább otthon foglalkozom a rajz azon részével ami felkelti az érdeklődésemet.az órán a feladatok nagyon egyszerűek és szerintem 40 perc kevés arra hogy megalkossam amit kitalálokmeg nem tetszenek a feladatok amiket kiad. ez a hozzáállásom meglátszik a jegyeimen is és itthon csak szörnyülködni fognak hogy milyen az már ha 4es leszek pont rajzból
2012. máj. 2. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, én is 4-es voltam biológiából, és mégis biológia szakra mentem. Sok múlik azon, h a tanár hogy adja le az anyagot, hogy osztályoz, nem feltételen a tudást tükrözi az osztályzat
2012. máj. 2. 22:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon gáz. Sok mindent tanulhatnál órán, aminek nkésőbb hasznát vennéd. Az meg mi már, hogy azért teszel úgy, mintha nem érdekelne, mert a többieket nem érdekli?? A legjobb helyzetben vagy, ha a tanárod látná, hogy téged érdekel a dolog, szívesen foglalkozna külön is veled. Minden tanár szívesen foglalkozik azokkal a diákokkal, akiket érdekel a tárgya.

Én zeneművészetibe jártam, de előtte mindig figyeltem énekórán. Igen, halál unalmas volt, olyasmit vettünk, amit már rég tudtam. De ahogy ismételtem, egyre jobban elmélyült a tudás. Így biztos alappal mehettem tovább.

Ilyen hozzáállással nagyon nehéz dolgod lesz. A fősulin is rengeteg olyan feladattal fogsz találkozni, ami nem tetszik, csak ott nem négyest kapsz, hanem kirúgnak.

2012. máj. 2. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:

hu be lettem oltva :D

nem tetszik az ahogy a nő előadja

2012. máj. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!