Szerintetek nagyon gáz az hogy 4es leszek rajzból pedig képzőművészeti fősulira akarok menni?
Igen, nagyon gáz. Sok mindent tanulhatnál órán, aminek nkésőbb hasznát vennéd. Az meg mi már, hogy azért teszel úgy, mintha nem érdekelne, mert a többieket nem érdekli?? A legjobb helyzetben vagy, ha a tanárod látná, hogy téged érdekel a dolog, szívesen foglalkozna külön is veled. Minden tanár szívesen foglalkozik azokkal a diákokkal, akiket érdekel a tárgya.
Én zeneművészetibe jártam, de előtte mindig figyeltem énekórán. Igen, halál unalmas volt, olyasmit vettünk, amit már rég tudtam. De ahogy ismételtem, egyre jobban elmélyült a tudás. Így biztos alappal mehettem tovább.
Ilyen hozzáállással nagyon nehéz dolgod lesz. A fősulin is rengeteg olyan feladattal fogsz találkozni, ami nem tetszik, csak ott nem négyest kapsz, hanem kirúgnak.
hu be lettem oltva :D
nem tetszik az ahogy a nő előadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!