Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tetszik nektek az új felvi.hu?

Tetszik nektek az új felvi.hu?

Figyelt kérdés
nekem még szokatlan,de nem rossz..
2009. jún. 23. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a régebbi sokkal jobb volt:)
2009. jún. 23. 12:55
 2/12 A kérdező kommentje:
eleinte én is úgy gondoltam,de szerintem nem rossz az új design,könnyű eligazodni...
2009. jún. 23. 13:05
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
a régebbi jobb volt:-) de remélem már csak 1 hónapig fogom látogatni:-)
2009. jún. 23. 13:11
 4/12 A kérdező kommentje:
én már 2.éves fősulis vagyok,de még mindig visszanézek ide,úgyhogy ne reménykedj,h.már csak 1 hónapig látok..:XD nemcsak a felvételihez hasznos amúgy az oldal!!ha már egyetemista vagy akkor is jó!
2009. jún. 23. 13:16
 5/12 A kérdező kommentje:
látok=látod:)
2009. jún. 23. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg marhaság volt a felvételi kellős közepén dizájnfrissítéssel bekavarni az efelvizőknek. Most be sem tudok lépni az efelvételire, mert hogy amíg próbaidőszakban van, addig nem lehet, csak a régi oldalról. Elérési útvonalat az régi oldalhoz meg nem adnak. Na most akkor miaf@sz van?

Azt már meg sem említem, hogy a reglevelet még mindig nem kaptam meg...

2009. jún. 23. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem igazán..

Nekem mindenre ezt írja ki.:S -> "A kért oldal nem található, vagy időközben eltávolítottuk..."

2009. jún. 23. 15:38
 8/12 A kérdező kommentje:
ó hát ez tényleg nem a legjobb időpont volt az újításhoz..sajnálom a felvételizőket...remélem hamar tudjátok újra használni az oldalt!:)
2009. jún. 23. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Most hogy tudok sorrendet cserélni? hogy lyukadok ki a régi oldalhoz? szeretném jól hátba-veregetni azt az elméleti szerzőt aki mostanra időzítette a megújulást! valaki segítsen nekem
2009. jún. 23. 16:31
 10/12 A kérdező kommentje:

nem tudom sikerül-e azt linkelni amit akarok,de elvileg itt elérhető az e-felvi!

[link]

2009. jún. 23. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!