Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nincs diákigazolványom. Ez...

Nincs diákigazolványom. Ez nagy baj?

Figyelt kérdés

rendeltem már egyszer, de elcs*szték és nem jött meg

nem nagyon érdekel, hogy lesz-e

viszont a tovább tanulás szempontjából ez mennyire gáz?

ha okj-s képzésre megyek, vagy főiskolára még nem tudom

11-es vagyok

van diákom, csak gimis van és most perpill szakközépbe járok és ilyenem nincs :/

a gimis diákomat el fogják majd fogadni?

2012. máj. 1. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

tovább tanulás szempontjából miért lenne gáz? a diákigazolvány egy adott intézményhez tartozik, ha elmész másikba kapsz ott másikat... gondod max utazáskor lesz nem kicsi, de kérhetsz a suliban titkárságon ideiglenes diákigazolványt és akkor nem büntetnek meg...

tovább tanulásnál az a baj ha az Oktatási (OM) azonosító kártyádat hagyod el

2012. máj. 1. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
bejárós vagyok és van iskolalátogatásim
2012. máj. 1. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
az iskola látogatásit csak 30 napig fogadják el (bár van olyan ellenőr aki abba is beleköt) az ideiglenes diákigazolványba viszont nem kötnek bele (csak egy fénykép kell hozzá, meg az iskola titkárságon kitölteni egy papirt)
2012. máj. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!