Magyar írásbeli érettségin egy mű értelmezéséről, hogy lehetne fogalmazást írni? Vagy hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
hétfőn már érettségizek és akiket kérdezgettem,hogy lehet rendes fogalmazást írni mindenki teljesen mást mondott a újnyi bekezdésről,valaki azt mondta hogy bevezetésnél 1újnyi a tárgyalásnál 2 a befejezésnél már 3.. valaki meg hogy mindig 1 újnyi a bekezdés,tárgyalás,befejezésnél.(valaki letudná írni netán ezt is?)Visszatérve az előzőre,hogy kezdjek bele,és hány mondatos bekezdésre törekedjek stb-re ha minimum 3 oldalt kell írni?? és a bevezetésben tegyük fel először a szereplőket jellemeztessem stb a tárgyalásnál meg mit ? és a befejezésnél? ez az egész kész homály lehet hülyézni csak tényleg valaki írja le mert tényleg nem értem általánosba írtam fogalmazást és azóta semmi itt közép iskolába se ........:(((2012. máj. 1. 08:20
1/1 anonim válasza:
én az érvelést választottam tavaly,de úgy csináltam h ugye megvolt a bevezetés (semmi újjnyi genyó csak egy cseppet benntebb kezdtem)egy cseppet beljebb megint a tárgyalás és ahogy váltottam a művek meg a századok között úgy tagoltam a tárgyalást is ugyan azzal a távolsággal :) és a befejezés is ugyan úgy beljebb.annyi lett az eredménye h pofásabb lett a fogalmazás meg áttekinthetőbb és nem volt hiba sőt még az enyém lett az egyik legjobb érvelés :)elég nagy betűkkel írtam h kijöjjön a 3 oldal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!