Lehetek stewardess?
Figyelt kérdés
176 cm vagyok és lány
ugye nem vagyok túl magas?
2012. ápr. 30. 15:26
2/9 A kérdező kommentje:
most akkor mire is válaszoltál?
nem lehetek?
2012. ápr. 30. 15:46
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
aki nem tud normálisan válaszolni akkor az hagyjon mert nincs ínyemre az alpár stílus
2012. ápr. 30. 16:10
5/9 A kérdező kommentje:
amúgy gondolom biztos kisebbségi komplekszusod lehet ezért bántasz valakit, akit nem is ismersz
mittomén bizots alig vagy 150 cm ez miatt be vagy sz*arva h semmire sem viszed
de próbálod elhinni h neked áll a világ
a modellek is magasak cicám
2012. ápr. 30. 16:14
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Bocsi, ha nem volt egyértelmű, a magasságra értettem :D még örülnek is, ha kicsit magasabbak jelentkeznek, egyébként is van egy minimum határ, de az sem olyan nagyon durva, tehát valami 160 centi (de lehet annyi sincsen). Szerintem pont megfelelő a magasságod.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) a második válaszoló nyomta fel bennem a pumpát
mintha azért mert valaki magas már semmit sem érne
ez jött le abból amit írt
2012. ápr. 30. 16:48
8/9 anonim válasza:
Kisebbségi komplexusod inkább neked lehet a reakciód alapján. Próbálj toleránsabb lenni az emberek felé, mert a repülőn is sok problémázó ember lesz, akiknek nem nagyon szólhatsz vissza ilyet, hogy "mittomén biztos szomjas vagy majd hozok vizet várjá'". Egyébként nem vagy túl magas, nem emiatt fogsz elbukni a pályán, nyugi.
9/9 anonim válasza:
igen lehetsz. 158-185 cm magasságig lehet jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!