Ti hogyan készültök/készültetek az érettségire?
Idegen nyelvet,matekot,bioszt és kémiát már megtanultam(95% a cél,biosz emeltből 85),irodalom és töri maradt.
Hogy lenne eredményesebb tanulni ezeket?
Vágjam be az egészet egy nap alatt elejétől a végéig,amit itt sokszor olvasok,vagy inkább tanuljak kevesebbet mindennap mindkettő tantárgyból,úgy jobban megmarad?
(Megj.:figyeltem órákon mindig és tanulgattam is,de az utóbbi 3 hónapban inkább a többire gyúrtam rá,még megoldható,hogy 85%-ot irjak mindkettőből?)
töriből el kéne olvasni a könyveket, ja, meg próbálkozni régi esszék írásával, tanulmányozni a térképet közben.
irodalomból... pff. :D ha tudsz szöveget értelmezni és az esszénél rizsázni jó sokat, akkor kb az írásbelire nem kell készülni, a szóbelire inkább. 95% körüli érettségiket írtam így.
Törire ez alapján tanulok: [link]
Elolvasom a füzetben meg a könyvben ami itt van és ennyi. Remélhetőleg végig érek vele. (emelten olyan 85-90% a cél)
Nyelvre abszolút nem tanultam még, maximum előtte átnézem, ott az a cél, hogy azért hármas legyen, bár ebben sem bízok nagyon.
Irodalomra nem fogok semmit tanulni (mármint írásbelire), esetleg egyszer átfutom a füzetet, hátha olyan vers összehasonlítás lesz, amitől égnek áll a hajam és kénytelen leszek érvelést írni. (80%-ot azért szeretnék elérni, de nem tragédia ha nem sikerül)
Matekra meg annyit tanulok, hogy a régi érettségiket megcsinálom mind. (90% körül lenne a cél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!