Nektek mennyit segített a témavezetőtök a szakdolgozat megírása során? (bsc-s szakdolgozat)
Figyelt kérdés
Az én témavezetőm nagyon sokat segít,kijavítja amit írtam és ír is hozzá ha valami hiányzik. Nektek is segítettek ennyit? Lehet hogy csak én vagyok ennyire magamnak való,de nagyon meglep néha a dolog.2012. ápr. 27. 14:07
2/5 A kérdező kommentje:
Örültem neki. Csak sok mindent átfogalmazott és nem tudom hogy én vagyok ilyen gyenge hogy nem tudtam normálisan megírni magamtól, vagy ő volt ilyen jó fej. Vagy mindkettő.
2012. ápr. 27. 15:28
3/5 A kérdező kommentje:
Már leadtam, szóval a lényegen nem változtat.
2012. ápr. 27. 16:13
4/5 anonim válasza:
Hát nekem semmit sem.. :S mondjuk elég kevés tanárnál írhatunk szakdogát az én szakirányomon és nála kb. 10-en vagyunk.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem sokat segített. Annyi volt, hogy a táblázatok nem tetszettek neki, és diagramokat kell csinálnom, és ennyi. A megfogalmazáshoz egyáltalán nem fűzött semmit, meg a többihez sem, hogy jók-e a megállapításaim, stb. És ez engem nagyon zavart, mert így úgy tűnt, hogy minden tök frankó amit írtam, és azért ezt nem hiszem. Szóval nekem a tartalommal kicsit sem foglalkozott, csak a külemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!