Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
7.es vagyok és nagyon sokat hiányoztam.És ugye kémiából nagyon lemaradtam.:S Nem is tudom, hogy már honan nem értem.De tiszta köcsög velem(ez a másik). Voltam korepen, átnéztük de ugye hétfőn meg pénteken van. Hétfőn matektanárom van amit nem tudok elhalasztani más napra. Pénteken meg 14óráig senkinek sincs kedve bent lenni. És ugye nagyon sok dogám 1es lett. Anyunak szóltam ,átnéztük mert pont tz elött voltunk.És hát 1es lett.Meg tisztába vagyok vele,hogy nem most kell belehúzni de számít a évvége.Valaki segítsen.:SS2012. ápr. 25. 17:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!