Van már olyan, aki április 14-én volt origón szóbelizni és meg van neki a magnó eredménye?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 22:30
2/8 anonim válasza:
Ma írták fel,de bocsi,látom későn írok. Neked sikerült?
3/8 A kérdező kommentje:
igen, szerencsére sikerült :) és neked?
2012. máj. 4. 11:01
4/8 anonim válasza:
Nem, én lecsúsztam 3 ponttal,csak a minimum 8 pont lett meg. Mondjuk a beszélgetést is elrontottam :(
6/8 A kérdező kommentje:
köszii :) amúgy az az igazság,hogy beszélni nem nagyon tudok(vagyis tudok csak kicsit gondolkodnom kell),éppen meg lett a 34 pont...a magnónál úgy éreztem,hogy jól sikerült(lesz vagy 13 pontom)erre az is épp hogy meg lett(8pont)
most már csak az írásbeli eredményét várom(dexam)
2012. máj. 4. 15:44
7/8 anonim válasza:
Juj,szurkolok neked. Az írásbelim nekem is Dexamos,csak januárban csináltam. Nekem a beszélgetős részen csak 31 pontom lett, a magnó meg nekem is 8 pont. Hol voltál vizsgázni? Én Debrecenben.
8/8 A kérdező kommentje:
én is Debrecenben
2012. máj. 5. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!