Emelt biológia érettséginél esszénél mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Tehát vannak ugye kérdések, elég ha azokat megválaszolom, v kell rizsázni mellé? Tapasztalatok? Minden érdekelne róla!2012. ápr. 23. 18:58
1/4 anonim válasza:
Nem kell rizsázni, a kérdésre kell válaszolni. Nyilván nem két szóban, hanem értelmesen, magyarázattal, de nem kell hozzá 5 oldal körítés.
Egyébként sem lesz olyan nagyon sok hely neki.
arra figyelj, hogy olyan dolgokat is írj le, ami szerinted tök evidens, magától értetődő.
Pl. az én azért vesztettem egy pontot, mert a hőháztartásos esszében nem írtam le, hogy hidegben fel kell öltözni.......
2/4 A kérdező kommentje:
Mikor érettségiztél megkérdezhetem? Mert megnézném azt az érettségi feladatot :)
2012. ápr. 23. 22:19
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a választ!
2012. ápr. 23. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!