Nem vettek fel abba a középiskolába ahova szeretnék menni, fellebbezéssel mennyi esélyem van?
Figyelt kérdés
Az átlagom olyan 4es lett és a felvételim 60pont:/
Ahova szeretnék menni oda van protekcióm de csak annyit mondtak hog fellebbezzünk és csak ott tud segíteni.
Vajon bekerülök?:o:|
2012. ápr. 19. 17:26
1/9 anonim válasza:
Már kérdezett valaki ilyet, de neked is csak azt tudom mondani, hogy mire fel akarsz fellebbezni?
Érezhetően hátráltattak, vagy gátoltak, esetleg valakit jobban segítettek??
Csak úgy, a semmire nem lehet fellebbezést beadni sehova sem. (Illetve lehet, de max körberöhögnek.)
Ha nem sikerült és nem történt semmi olyan dolog, ami indok lehetne, akkor törődj bele, ez van.
2/9 anonim válasza:
Felvettek a karolyibaa!!!
Sm szep, hogy meg protekcioval se kerultel be...
3/9 anonim válasza:
utolsó válaszoló. én is károlyiba megyek. bár nekem ez a második volt. nekem is ez a kérdésem, hogy fellebezéssel mennyi az esély abba az iskolába ahol eleve nagy a túljelentkezés? 132.ik voltam és 72-t vesznek föl. 60-nak kellett volna kiesnie. plusz bátyám is odajár (most fog végezni) és a kerületben lakom. És amúgy is. mit lehet írni egy fellebezlsben? :S
4/9 anonim válasza:
attól függ... milyen protekciód van?
5/9 anonim válasza:
Meg attól is, hogy miket írsz a fellebbezésbe.. Miket fogsz írni?
6/9 anonim válasza:
3. Valaszolo, es melyik tagozatra?
7/9 A kérdező kommentje:
75öt vesznek fel és valami századik vagyok és ott könyvelő az uncsitesóm :)
2012. ápr. 24. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!