Nagyon félek a töri és az infó érettségitől! Mi lesz ha majd nem jut eszembe semmi?
Figyelt kérdés
=(2009. jún. 20. 11:45
1/4 anonim válasza:
én kedden megyek és én is félek tőle:S töriből lesz sok forrás fél óra alatt tuti eszedbe jut valami, meg aztán a térkép hátulja is nagyon okos. ja, és kimész mosolyogj az sokat számít(én azt fogom tenni:)
2/4 anonim válasza:
Törin adnak forrást, az infón pedig ha szerencséd van kihőzol vmi gyakorlati tételt:D
3/4 anonim válasza:
Póttétel. Ha azt sem tudod, a tanárod átalakul egy szörnyeteggé és a többiek szeme láttára szétmarcangol és kiissza a véredet.
4/4 anonim válasza:
Én is most érettségiztem infoból. És én is pont ettől féltem, hogy nem fogok tudni semmit, teljesen leblokkolok. De, ha tanuáltál, akkor nem lesz semmi baj! :) Abban a fél órában amit kapsz, minden eszedbe fog jutni. Nekem az elején kicsit nehézkes volt az írás, mivel nagyon remegett a kezem (:DD), de végülis sikerült, és ötös lett :)
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!