Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok adni egy fősulis...

Tudnátok adni egy fősulis órarendet?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból.... középsulis vagyok,és úgym. megnézném,hogy milyen óráim lennének.

A nyíregyházi fősulira szeretnék majd menni, légy szíves leírnád a TE fősulis órarendedet? :D

2012. ápr. 18. 13:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen INTÉZET, ami azzal foglalkozik, hogy a földrajzzal és a turizmussal kapcsolatos tárgyakat összefogja, felügyeli az oktatást, megírja a tantervet, eldönti mi lesz a tananyag, de attól még nem lehet egyszerre turizmust ÉS földrajzot is tanulni, illetve lehet, csak nem ugyan azon a szakon!

El kell döntened, hogy melyik érdekel jobban.

2012. ápr. 18. 14:35
 12/37 anonim ***** válasza:
Belinkelték neked a tantervet, olyan tárgyaid lesznek, amiket ott látsz (+ a többi féléves).
2012. ápr. 18. 14:37
 13/37 A kérdező kommentje:

Értem.

Ami úgym. a kérdésem:

Akkor ezek ilyen "kémiai alapismeretek,biológia alapismeretek meg stb." tantárgyak, és nem úgy nevezik őket,hogy matek,meg ilyesmi?

Tudom,hogy idegesítőek ezek a kérdések,csak érdekelne,meg úgy kb. nem nagyon értem. :D

2012. ápr. 18. 14:42
 14/37 anonim ***** válasza:

kémiai alapismeretek egy tárgy, kb olyan szintű kémiát takar, amit már eddig is tanultál, csak eddig mondjuk 4 éves anyag volt, most egy félév alatt kell újra megtanulni.

gondolom azért alapismeretek a neve, mert majd lesz egy konkrétabb kémia is, pl nekem volt műszaki kémia a sima "alapismeretek" után.

ugyan ez a biosszal vagy a többivel.

valószínűleg nem lesz mondjuk töri vagy magyar, mert az a földrajz szakhoz nem passzol, viszont lesz csomó új tárgyad, pl EU ismerek.

a mateknak lehet, hogy matek lesz a neve, de sokkal nehezebb lesz, mint középsuliban, de az is lehet, hogy nem matek néven lesz, hanem staisztika néven, vagy valami hasonló.

nekem volt mechanika nevű tárgyam is, de ugye mechanikát középiskolában a fizikán belül tanítanak.

2012. ápr. 18. 14:48
 15/37 anonim ***** válasza:
*statisztika
2012. ápr. 18. 14:49
 16/37 A kérdező kommentje:

Tehát akkor vannak úgym. alaptantárgyak,mint a matek,csak lehet más néven lesz.

Akkor full azok,mint amit linkeltek az előbb? + azt majd úgy osztom be magamnak,ahogy szeretném?

2012. ápr. 18. 14:50
 17/37 A kérdező kommentje:
Mert mondta 1 srác,hogy neki pénteken nincs órája.Miskolcra jár.
2012. ápr. 18. 14:51
 18/37 A kérdező kommentje:
Évzáró + ballagás az úgy általánosságban május elején szokott lenni + a szünetek hogy alakulnak és meddig tart az iskola?
2012. ápr. 18. 14:53
 19/37 anonim ***** válasza:

azok, amiket belinkeltek+ még a többi félévre, mert a linken csak az első 2 félévesek vannak kiírva.

hát elvileg úgy veszed fel, ahogy akarod (hacsak nem készen kapod az órarendet), de azért vannak szabályok.

pl van csomó olyan tárgy, aminek a végén ott van, hogy 1 vagy 2. értelem szerűen a 2 az 1-re épül, tehát a 2-t csak akkor tanulhatod, ha az 1-et már sikeresen elvégezted.

ha valamilyen tárgy nem sikerül (1-est kapsz, vagy valamiért nem jártál be él letiltanak), akkor nem kell minden tárgyat újra tanulnod, csak azt az egyet, ami nem sikerült.

2012. ápr. 18. 14:53
 20/37 A kérdező kommentje:

Értem.

És akkor az iskolai szünetek, ballagás,évzáró, nyári szünet az hogy van? :)

2012. ápr. 18. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!