Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Turizmus-vendéglátás szak...

Turizmus-vendéglátás szak mire jó?

Figyelt kérdés
El lehet vele helyezkedni? Mennyire keresnek jól?

2012. ápr. 17. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Annyira bosszant.Nem értem miért tartják gagyi-büfé-alibi szaknak.Ezt végezte apukám,és testvérem is.Mind a ketten magas pozícióban,hatalmas összegekért dolgoznak/tak,(pl.food and bevegare menedzserként,igazgatóhelyettesként stb,mellette meg beutazták a fél világot.)

Ha végzel egyébként econominst on tourism and catering leszel,és el lehet helyezkedni,főleg külföldön.

2012. máj. 3. 03:07
 2/5 anonim ***** válasza:

*beverage,na.

Jah és én másodéves vagyok ezen a szakon.

2012. máj. 3. 03:08
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Lehet apukád idejében még nem volt ez divat szak,és nem minden 5dik ember rohangált ilyen diplomával. Sajnos most már csak akkor tudsz jó helyen elhelyezkedni ezzel a szakkal ha van ismeretséged. Szoval neked szerencséd lesz apukád révén. Amugy meg felszolgálni lehet vele ugyanúgy. Vagy beülni egy motelbe recepciósnak 24 órás munka időben.Sajnos...
2012. máj. 25. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Budipapírnak
2012. aug. 15. 05:01
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Még hogy büfészak?? Aki ezt mondja az menjen be gazdasági matek, statisztika, művelődéstöri, szállodai gazdálkodás zh-kra/vizsgákra úgy hogy nem tanul előtte semmit. :D
2012. dec. 22. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!