Menjek gólyatáborba vagy ne?
8.-ból ballagtam,és ahova felvettek,abba a suliba van gólyatábor is.Jövőhét kedden lesz a beiratkozás,addigra el kéne döntenem h menjek-e vagy ne.Aug. végén lesz,11ezer forint lenne,de sajna így is sok iskolai cucc kell majd,meg ruhák is.De ettől függetlenül lehet h lenne rá pénzünk.Meg azért sem tudok dönteni,mert nehezen barátkozós típus vagyok,nehezen nyílok meg,de aki előtt megnyílok,akkor nagyon jól tudjuk érezni magunkat:)Szerintetek jobb lenne ha mennék,vagy inkább majd megismerkedem az oszt.társaimmal az évnyitón?Várok tapasztalatokat is.Sajna eléggé félek,h nem lesz majd egy barátom se:(
15/l
Mindenképpen menj el:)
Én voltam a sajátomon is és kísérőként is mentem tavaly, ki ne hagyd, mert sok jóról lemaradsz. Életed egyil legnagyobb élménye
Én nem akartam elmenni, de a szüleim rámerőszakolták. És igazuk volt.
Ugyanis ha elmész, akkor az új suliba nem lesz olyan érzésed, hogy senkit nem ismersz. Tudtok majd beszélgetni a táboros dolgokról.
Én most megyek 11.-be és még mostanság is visszaemlékezünk a gólyatáborra.
Felejthetetlen élmény.
Semmiképp ne hagyd ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!