Magyarérettségin ha az irodalom részéből meg se tudok szólalni de a nyelvtani részére megvan a 10% akkor átmegyek vagy megbuktat? :S
Szerintem az bukta,de olyan nincs,hogy nem tudsz megszólalni,használhatsz hozzá könyvet,innentől kezdve nagyon sötétnek kell lenni ahhoz,hogy nulla pontot érj el.
Semmit nem olvastál el?
kihúznak belőled pár mondatot, hogy meglegyen az a tíz százalék, hidd el. Meg tényleg sokszor jól jön a józan paraszti ész is. Meg egy kis poénkodás. Én olyan tételt húztam tegnap, amit az utolsó hónapban vettek. Én akkor kórházban voltam, illetve itthon lábadoztam. Néhány dolgot tudtam, próbáltam a saját ismereteimre támaszkodni, illetve improvizálni. Amikor megkérdezte, hogy az egyik rész miben különbözik a többitől, halálnyugodtan benyögtem, hogy az a leghosszabb. Végül is nem erre volt kíváncsi, de igazam is volt. :D
Még nem tudom hányast kaptam, de beszéltem utána a tanárral, meg poénkodtunk. Szerintem megkapom az ötöst, de majd holnap kiderül.
Biztosan bukta,viszont olvasd el,hogy miről szólnak egyáltalán a kötelezők,és akkor már annyit tudsz mondani bármiről,hogy meglegyen a kettes legalább.
Én érettségin az Antigonét húztam,kb ra sejtettem,hogy miről szól,ott átfutottam a könyvet,és ötösre érettségiztem magyarból végül:)Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!