Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van ha olyan tételt húzok,...

Mi van ha olyan tételt húzok, ami egy könyvről szól?

Figyelt kérdés
konkrétan négy ilyen van, ebből hármat nem olvastam, és így is tanulom a tételeket és ezek ki fognak maradni. mivel nincs időm elolvasni mit javasoltok? olvassam el a röviden változatát?
2009. jún. 19. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Rövidítve nem rossz ötlet, de véletlenül nem vettétek órán? tuti írtatok róla tartalmat, az elemzés mellé. Ha nem akkor keress rövidítést, egy jó tartalmat vagy egy segítőkész osztálytársat, aki olvasta. Egyébként nem annyira a tartalomra mennek rá, hanem az elemzésre, a mű fontosabb kérdéseire, stb.

Mi az a négy könyv egyébként?

2009. jún. 19. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen,érdemes elolvasni akár a rövidített változatát,mert a tétellel együtt egész korrekt képet kapsz az egészről,legalábbis annyira,hogy hozzá tudsz szólni a témához.No par.
2009. jún. 19. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az Odüsszeiát húztam és nem olvastam,sőt mégcsak meg sem tanultam.Azt kezdtem el mondani ami a filmből megragadt:)Szóval nincs gáz olyankor sem hidd el:)
2009. jún. 19. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én meg az Antigonét,kapcsolódóan az ókori görög dráma-színjátszás témakörrel,akkor és ott olvastam bele a könyvbe életemben először,de ott 15 perc alatt olyan kiselőadást rittyentettem belőle,hogy végül ötöst kaptam:)Szóval take it easy!
2009. jún. 19. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:
aranyember, láthatatlan ember, félkegyelmű, tudom illett volna olvasni, nem is nem is írtam jegyzetet:S
2009. jún. 19. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, na az úgy ciki. De végső megoldásként google még mindig a barátod.
2009. jún. 19. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!