Elveszett a diákigazolványom. Kell a személyi megcsináltatásához?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 18:49
1/5 anonim válasza:
Első személyi igazolvány esetén:
- ha nincs érvényes útlevél, (14. életévet adott évben betöltő) illetékmentes,
szükséges hozzá a születési anyakönyvi kivonat és a személyi lap,
- ha van érvényes útlevél, akkor 1.500,- Ft befizetéséről szóló bizonylat szükséges, továbbá
születési anyakönyvi kivonat és személyi lap,
- 14. életévet nem az adott évben betöltő személy esetén, ha nincs érvényes útlevele ki kell adni az
ideiglenes személyi igazolványt, és ennek az illetéke 3.000,- Ft. továbbá szükséges a
születési anyakönyvi kivonat és a személyi lap.
Egyébként neked is ugyanannyi lenne kiguglizni mint bárki másnak, és kb 100x gyorsabb lenne mint itt várni a válaszra
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, És bocsi, de a barátnőm mondta, hogy kell. Mivel ő most csináltatta meg, nem tudtam, mégis kell-e vagy nem.-
2009. jún. 19. 19:03
3/5 anonim válasza:
Én azért a helyedben csináltatnék egy diákot sürgősen...
4/5 A kérdező kommentje:
Persze fogok. Csak sajnos az intézményen keresztül kell csinálni, dehát most szünet van :/
2009. jún. 19. 19:58
5/5 anonim válasza:
Attól még a gazdasági működik:) én megpróbálnám
-a második válaszoló-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!