Hogy lóghatnék el a suliból? Ötletek?
Miért nem mész be?
Vernek?
Ba**tatnak?
Lehet hogy jó, de vigyázz, mert ha megcsinálod, lehet anyukád úgy dönt, nem igazolja neked azt a csütörtököt. Amúgy tettetheted hogy rosszul vagy, és elmész orvoshoz, megmondod neki h sz@rul voltál este és hőemelkedésed/lázad, hányingered volt.
Amúgy miért akarsz lógni? Mármint én abszolút lógáspárti vagyok, azt is megértem ha csak úgy, de van konkrét oka?
Megmondod az offődnek, hogy elaludtál, igazolja le. Vagy előző nap bejelented, hogy temetésre vagy ide-oda mész. Doki(hintőporozd be enyhén az arcod, és sápadt is leszel :D), ha elmúltál 18, akkor véradás, bemész a kórházba, hogy ráestél a kezedre, megdumálod anyuddal, hogy ezt is igazolja..
Ez csak 2-3 alapötlet, amit mindenki csinál. Nem egy nagy kunszt ;)
ha jó fej az of-d akkor igazol. nálunk a temetés is abból az évi 3 kemény saját magának igazolható napból megy.
milyen a háziorvosod? lehet jó arc. az enyémhez én simán elmentem régebben,hogy nyelvvizsgázok és mi egyebek,és napokra, sőt egy hétre is kiírt ha kellett. volt,hogy egy igazolást kicsit meghosszabbítottam,egy kötőjellel és a dátummal.
amúgy teljesen normális ha kimerülsz. én is rohadtul untam mindig,főleg az érettségis évben,amikor mindenféle tölteléktantárgy volt. inkább otthon maradtam volna és mivel időm lett volna,tanultam volna ezerrel az érettségire.. de sajnos ilyen a közéosikola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!