Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lóghatnék el a suliból?...

Hogy lóghatnék el a suliból? Ötletek?

Figyelt kérdés
Honnan szerezzek igazolást?Te szoktál lógni a suliból?Sokszor?Honnan szerzel igazolást?Igazából anyum jó fej.Már beígértettem vele egy bizonyos májusi B hét csütörtöki napot(ez a legnehezebb nap),amit leigazol nekem.Arra gondoltam,hogy mivel anyumék korán reggel elmennek dolgozni,én "véletlenül" elalszom,és olyan 8-9 órakor felhívom nagy idegesen,hogy "jézusisten elaludtam most mi legyen" :D Hirtelen ez jutott eszembe. :D Bunkók kíméljenek ..

2012. ápr. 16. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem mész be?

Vernek?

Ba**tatnak?

2012. ápr. 16. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Lehet hogy jó, de vigyázz, mert ha megcsinálod, lehet anyukád úgy dönt, nem igazolja neked azt a csütörtököt. Amúgy tettetheted hogy rosszul vagy, és elmész orvoshoz, megmondod neki h sz@rul voltál este és hőemelkedésed/lázad, hányingered volt.

Amúgy miért akarsz lógni? Mármint én abszolút lógáspárti vagyok, azt is megértem ha csak úgy, de van konkrét oka?

2012. ápr. 16. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Poén, hogy ebben a világban annyira ostobák a diákok, hogy lógni sem tudnak okosan...
2012. ápr. 16. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Elkezdődött az év végi hajtás.............Egyébként az olvasni NEM tudóknak elárulom,hogy azt is odaírtam a kérdésbe,hogy a BUNKÓK kíméljenek.......Nem voltam elég világos???Jöhetnek még amúgy tippek!:)
2012. ápr. 16. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Megmondod az offődnek, hogy elaludtál, igazolja le. Vagy előző nap bejelented, hogy temetésre vagy ide-oda mész. Doki(hintőporozd be enyhén az arcod, és sápadt is leszel :D), ha elmúltál 18, akkor véradás, bemész a kórházba, hogy ráestél a kezedre, megdumálod anyuddal, hogy ezt is igazolja..

Ez csak 2-3 alapötlet, amit mindenki csinál. Nem egy nagy kunszt ;)

2012. ápr. 16. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ha jó fej az of-d akkor igazol. nálunk a temetés is abból az évi 3 kemény saját magának igazolható napból megy.

milyen a háziorvosod? lehet jó arc. az enyémhez én simán elmentem régebben,hogy nyelvvizsgázok és mi egyebek,és napokra, sőt egy hétre is kiírt ha kellett. volt,hogy egy igazolást kicsit meghosszabbítottam,egy kötőjellel és a dátummal.

amúgy teljesen normális ha kimerülsz. én is rohadtul untam mindig,főleg az érettségis évben,amikor mindenféle tölteléktantárgy volt. inkább otthon maradtam volna és mivel időm lett volna,tanultam volna ezerrel az érettségire.. de sajnos ilyen a közéosikola

2012. ápr. 16. 18:50
 7/7 anonim válasza:
94%
Én azt szoktam mondani hogy nincs első óra, mutter elmegy én meg bevágódok az ágyba...
2013. nov. 21. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!